Για άλλη μια φορά ο σύλλογος μας θα δώσει δυναμικό παρών σε δύο (2) μεγάλες διοργανώσεις βουνού που θα πραγματοποιηθούν τις προσεχείς ημέρες στην περιοχή μας. Πρόκειται για το Virgin Forest Trail (το γνωστό VFT, 13-14-15 Οκτωβρίου 2017 στο Παρανέστι Δράμας) και το Rodopi Advendurun 100 miles (το γνωστό σε όλους μας ROUT 20-21 Οκτωβρίου 2017 στο Δασικό Χωριό Ερύμανθου, στη Χαϊντού Ξάνθης). 
Τα μέλη που θα λάβουν συμμετοχή και θα εκπροσωπήσουν τον σύλλογό μας στις παραπάνω διοργανώσεις είναι:

Virgin Forest Trail:

V.F.U.T. 162km
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Κωνσταντίνος
ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Παναγιώτης

N.T.R. 110km
ΓΙΑΒΑΣΟΓΛΟΥ Πάρης
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Aντώνης
TΑΟΥΣΑΝΙΔΗΣ Κωνσταντίνος
ΤΣΑΓΓΑΛΑΣ Iωάννης

P.P. 46km
AΓΑΚΙΔΗΣ Kυριάκος
AΘΑΝΑΣΙΟΥ Σωτήρης
ΜΑΚΡΗΣ Χαράλαμπος
TΑΡΡΟΥ Kυριακή
ΖΛΑΤΚΟΥ Δήμητρα

N.T. 10km
MΕΛΑΔΙΑΝΟΣ Γεώργιος
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Aντώνης

Rodopi Advendurun100 miles 
(ROUT 164 km)

ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ Ευστάθιος
ΒΑΚΙΡΤΖΗΣ Ευάγγελος
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Χρήστος
ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ Χρηστος
ΚΑΛΠΑΚΗΣ Αναστάσιος
ΛΑΜΠΑΚΗΣ Γρηγόρης
ΜΗΤΣΙΒΕΛΗΣ Ιωάννης
ΝΕΣΤΟΡΙΔΗΣ Χρήστος
ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ Λεωνίδας
ΠΥΡΓΕΛΗΣ Ιωάννης
ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Παναγιώτης
ΦΑΛΑΡΑ Βασιλική

Η φετινή συμμετοχή του συλλόγου μας στις συγκεκριμένες διοργανώσεις έχει όμως ιδιαίτερη σημασία. Ο αθλητής μας, ο Γιατρός Παναγιώτης Σιδηρόπουλος θα επιχειρήσει για πρώτη φορά στα χρονικά των δυο διοργανώσεων να δοκιμάσει τις φυσικές και ψυχικές δυνατότητές του και να τερματίσει με διαφορά μιας εβδομάδος και τους δύο απαιτητικούς αγώνες αυτών του V.F.U.T. 162 km και του ROUT 164 km.
Θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία και καλό τερματισμό στα μέλη του συλλόγου μας, να έχουν έναν ωραίο αγώνα χωρίς τραυματισμούς και είμαστε σίγουροι ότι θα απολαύσουμε τους τερματισμούς τους. Επίσης θέλουμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στους διοργανωτές και καλό τερματισμό σε όλους τους δρομείς που θα λάβουν μέρος και στις δύο διοργανώσεις.
Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τις σχετικές σελίδες των δύο διοργανώσεων στα link: http://paranestivft.com/simetoxes.aspx
http://www.rout.gr/index.php?name=Rout&file=participants

Ο Σύλλογος μας, εκφραστής του δρομικού κινήματος και του μαζικού αθλητισμού στην πόλη μας, δηλώνει παρόν και συνεχίζει δυναμικά…

Εκ του ΔΣ

Pin It on Pinterest

Share This