Για άλλη μια φορά ο σύλλογος μας την περασμένη Κυριακή στις 13 Δεκεμβρίου έδωσε και πάλι το δυναμικό παρόν σε δύο (2) μεγάλες διοργανώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Ελληνική Επικράτεια.
Συγκεκριμένα στον Όλυμπο, είχαμε την διοργάνωση του επετειακού αγώνα με την ονομασία “Χειμωνιάτικος Ενιπέας 2015” ο οποίος στα 10 χρόνια διαδοχικής παρουσίας του έχει κερδίσει την αγάπη των φίλων του ορεινού τρεξίματος. Ο αγώνας πραγματοποιείται την δεύτερη Κυριακή του Δεκεμβρίου. Η διαδρομή του αγώνα εκτείνεται σε 23 χιλιόμετρα εκ των οποίων τα 20 σε μονοπάτια, με θετική υψομετρική διαφορά 1750 μέτρα. Στον αγώνα συμμετείχαν και τερμάτισαν 438 αθλητές. Ανάμεσά τους, βρέθηκαν δύο αθλητές του συλλόγου μας ο Γρηγόρης Λαμπάκης και ο Στέφανος Χατζηεφραιμίδης η οποίοι μετά από έναν εξαιρετικό αγώνα, τερμάτισαν και κατέλαβαν αξιόλογες θέσεις στην γενική κατάταξη.

Για τα αποτελέσματα του αγώνα ανατρέξτε στο link: http://www.olympus-marathon.com/index.php

Πολύ καλή ήταν και η εκπροσώπηση των αθλητών μας στον 4ο Φιλίππειο Δρόμο, απόστασης 14.600μ. Οι δρομείς τρέξανε εξολοκλήρου σε άσφαλτο. Ο αγώνας ξεκινάει από τους Βασιλικούς τάφους της Βεργίνας και ακολουθεί τον δρόμο για Βέροια περνώντας από Μετόχι, περιμετρικά της τεχνητής λίμνης του Αλιάκμονα, Αγία Βαρβάρα, κόμβος Εγνατίας, οδός Πιερίων, πάρκο Ελιάς και καταλήγει στην πλατεία Δημαρχείου Βέροιας. Στον αγώνα συμμετείχαν και τερμάτισαν 775 αθλητές. Τον Σύλλογο μας εκπροσώπησαν οι εξής οκτώ (8) αθλητές: Κυριάκος Χαμαλίδης, Μάκης Αλεξούδης, Γιώργος Διαμαντίδης, Γιώργος Γρηγοριάδης, Γιώργος Μπίκος, Ιωάννης Τσαγγάλας, Σουλτάνα Χουφτέρη και Παύλος Παρδαλίδης.
Για τα αποτελέσματα του αγώνα ανατρέξτε στο link: http://www.runningnews.gr/item.php?id=24647
Ο Σύλλογός μας εκφράζει στα μέλη του, οι οποίοι για άλλη μια φορά τον εκπροσώπησαν στις σημαντικές αυτές διοργανώσεις, τα θερμά του συγχαρητήρια και εύχεται υγεία και καλή δύναμη για την συνέχεια!!!
Ο Σύλλογος μας, εκφραστής του δρομικού κινήματος και του μαζικού αθλητισμού στην πόλη μας, δηλώνει παρόν και συνεχίζει δυναμικά…

Εκ του Δ.Σ.

Pin It on Pinterest

Share This