Ο Σύλλογος Α.Π.Σ. ΔΡΟΜΕΩΝ ΞΑΝΘΗΣ ¨Xanthi Runners¨, την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015, εκπροσωπήθηκε επάξια από τα μέλη του, στον 6ο Ημιμαραθώνιο ”ΔΙΟΝ” που διοργάνωσε ο Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας στην περιοχή των Θεών και των Μουσών. Είκοσι τρία μέλη του συλλόγου μας, έδωσαν το δυναμικό τους παρόν και τερμάτισαν με επιτυχία μέσα στα επιτρεπτά χρονικά όρια του αγώνα και με καλές ατομικές επιδόσεις. Ιδιαίτερη μνεία αξίζει να κάνουμε στο μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου μας Ξανθόπουλο Λεωνίδα που κατέλαβε την 2η θέση στην ηλικιακή κατηγορία 40-49.

Για τα αποτελέσματα του αγώνα δείτε τη σχετική σελίδα της διοργάνωσης στο link: http://www.racetecresults.com/results.aspx?CId=16252&RId=110
Ο Σύλλογός μας εκφράζει στα μέλη του, οι οποίοι για άλλη μια φορά τον εκπροσώπησαν στις σημαντικές αυτές διοργανώσεις, τα θερμά του συγχαρητήρια και εύχεται υγεία και καλή δύναμη για την συνέχεια!!!
Ο Σύλλογος μας, εκφραστής του δρομικού κινήματος και του μαζικού αθλητισμού στην πόλη μας, δηλώνει παρόν και συνεχίζει δυναμικά.
Eκ του Διοικητικού Συμβουλίου

 

Pin It on Pinterest

Share This