Ο Σύλλογός μας διοργανώνει την Κυριακή στις 8 Μαρτίου 2015
ομαδική εκδρομή αυθημερόν με Λεωφορείο στο ΔΙΟΝ της Κατερίνης προκειμένου να συμμετάσχει στον 6ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο «ΔΙΟΝ» καθώς επίσης και όσοι το θελήσουν στον παράλληλο αγώνα των 5 χλμ «Σωτήριος Ζγιάλτος», που θα διεξαχθούν την Κυριακή το πρωί της ίδιας μέρας. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:30 π.μ. για τον Ημιμαραθώνιο και 10:40 για τον αγώνα 5 χλμ.
Για να θεωρείται έγκυρη η συμμετοχή, καλούνται τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου καθώς και εκείνοι που θέλουν να συμμετάσχουν απλά ως εκδρομείς, να εκδηλώσουν την συμμετοχή τους έως το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου στο κατάστημα Φάρμα (Πυργελής Ιωάννης) Καπνεργατών & Ναυαρίνου Γωνία και στο ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων προσκομίζοντας συμπληρωμένη την παρακάτω αίτηση συμμετοχής και το κόστος συμμετοχής του αγώνα που είναι: 5€ για τον Ημιμαραθώνιο. Ο αγώνας των 5 χιλιομέτρων είναι Δωρεάν αλλά απαιτείτε και σε αυτόν η συμπλήρωση της αίτησης.

Σε όλους τους αθλητές και των δύο αγωνισμάτων που θα τερματίσουν θα δοθούν πρωτότυπα, ξεχωριστά και μοναδικά ανάγλυφα μετάλλια που θα αποτυπώνουν το άγαλμα του Υψίστου Διός όπως βρέθηκε στον αρχαιολογικό χώρο Δίου πριν από λίγα χρόνια και φυλάσσεται στο αρχαιολογικό μουσείο. Θα δοθούν επίσης διπλώματα συμμετοχής τα οποία θα μπορείτε να τα κατεβάσετε από την ιστοσελίδα του συλλόγου της διοργάνωσης από την επομένη του αγώνα. Θα υπάρξει ηλεκτρονική χρονομέτρηση. Με την παραλαβή του bib number θα παραλαμβάνεται πριν την εκκίνηση του αγώνα την σακούλα με τα αναμνηστικά της διοργάνωσης. Tα αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του συλλόγου άμεσα. Επίσης δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους αθλητές και συνοδούς να επισκεφτούν και να περιηγηθούν δωρεάν στο μουσείο αλλά και το αρχαιολογικό χώρο.

ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΘΛΗΤΗ:
Αγώνας:
Ημιμαραθώνιος Αγώνας 21χλμ
Αγώνας 5 χλμ
ΟΝΟΜΑ – FIRST NAME 
π.χ. ΓΙΩΡΓΟΣ (ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ)
ΟΝΟΜΑ – FIRST NAME 
π.χ. GIORGOS (ΛΑΤΙΝΙΚΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ)
ΕΠΙΘΕΤΟ – LAST NAME 
π.χ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ( ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ )
ΕΠΙΘΕΤΟ – LAST NAME 
π.χ. PAPADOPOULOS ( ΛΑΤΙΝΙΚΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ )
ΦΥΛΟ – SEX 
ΑΝΔΡΑΣ – MALE
ΓΥΝΑΙΚΑ – FEMALE
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ – DATE OF BIRTH
ηη/μμ/εεεε
Σύλλογος
π.χ. Α.Π.Σ. ΔΡΟΜΕΩΝ ΞΑΝΘΗΣ
E-mail επικοινωνίας
Τηλέφωνο επικοινωνίας

 

Οι Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές χωρίς αναβολή έως το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου.
Η ώρα αναχώρησης και το κόστος Λεωφορείου θα ανακοινωθούν αφού οριστικοποιηθεί ο αριθμός συμμετεχόντων το οποίο θα είναι μικρό και σίγουρα όχι αποτρεπτικό έτσι ώστε να γεννά δεύτερες σκέψεις για την μη συμμετοχή σας. 
Για περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα ανατρέξετε στην επίσημη ανακοίνωση της διοργάνωσης στην δικτυακή της σελίδα: 
http://www.zeusrunnersclub.gr/ ή στον γνωστό ιστότοπο
http://www.runningnews.gr/item.php?id=18917.
Ζητούμε την μαζική συμμετοχή σας έτσι ώστε ο σύλλογός μας να δώσει ένα βροντερό παρόν σε έναν από τους σπουδαιότερους Ημιμαραθωνίους που διοργανώνεται στην χώρα μας σε έναν ιστορικό τόπο από έναν σύλλογο που εμφανώς στήριξε με την παρουσία του και τον δικό μας αγώνα. Σας περιμένουμε και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συμμετοχή σας!!!

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου, 
Ο Πρόεδρος, Ιωάννης Πυργελής.
Ο Γ. Γραμματέας, Σεραφείμ Βασιλειάδης.

 

Pin It on Pinterest

Share This