Ο ΑΠΣ Δρομέων Ξάνθης «XANTHI RUNNERS» ξεκίνησε τις εγγραφές για τον 35ο αυθεντικό μαραθώνιο της Αθήνας «ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ» και τους αγώνες 5 και 10 χλμ που θα διεξαχθούν στην Αθήνα στις 12/11/2017.

Ο ΣΕΓΑΣ και η Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων, μέλος της οποίας είναι και ο σύλλογός μας, θέλοντας να αναδείξουν την κοινωνική διάσταση του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας που είναι αφιερωμένος στην μνήμη του Γρηγόρη Λαμπράκη, έχουν συμφωνήσει, ήδη από το 2006, ότι όλα τα μέλη Συλλόγων Δρομέων Υγείας θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών με το συμβολικό ποσό των 10 Ευρώ ανά δρομέα, τόσο για την συμμετοχή τους στο Μαραθώνιο Δρόμο όσο και για τους Αγώνες Δρόμου 5χλμ και 10 χλμ. (ενώ για το ενισχυμένο πακέτο 25€), με την προϋπόθεση ότι οι δηλώσεις συμμετοχής τους θα γίνουν μέσω των Συλλόγων τους και θα υποβληθούν ομαδικά.

Μετά από πρόταση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων και με ομόφωνη απόφαση της Οργανωτικής Επιτροπής του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών ολόκληρο το ποσό που προκύπτει από τις ομαδικές εγγραφές των μελών της Ομοσπονδίας αποδίδεται κάθε χρόνο σε συγκεκριμένους Mη-Kερδοσκοπικούς, Mη-Kυβερνητικούς Οργανισμούς οι οποίοι ανακοινώνονται πριν τον αγώνα.

Συνεπώς, το κόστος συμμετοχής για το βασικό πακέτο είναι 10€ (για όλους τους αγώνες) ενώ για το ενισχυμένο πακέτο 25€. Για περισσότερες πληροφορίες όσο αφορά το περιεχόμενο των πακέτων ανατρέξετε στην επίσημη ανακοίνωση της διοργάνωσης στην δικτυακή της σελίδα: http://www.athensauthenticmarathon.gr/site/index.php/el/

Δικαίωμα συμμετοχής για τον 35ο αυθεντικό μαραθώνιο της Αθήνας, σύμφωνα με την ομοσπονδία, έχουν τα εγγεγραμμένα μέλη που είναι οικονομικά ενήμερα (έχουν καταβάλει την ετήσια συνδρομή τους στον σύλλογο) ή και τα νέα μέλη που θα γραφτούν στον σύλλογο. Παρακαλούμε θερμά όπως  τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις προκειμένου η εγγραφή σας να είναι έγκυρη.

Διαδικασία Εγγραφής:

Καλούνται λοιπόν τα μέλη του συλλόγου, όσο το δυνατόν συντομότερα, να δηλώσουν την συμμετοχή τους συμπληρώνοντας το επισυναπτόμενο αρχείο-ΑΙΤΗΣΗ σε μορφή excel, και να το αποστείλετε στο email του Συλλόγου μας:

xanthirunners@gmail.com.

Οι συμμετοχές για να είναι έγκυρες, θα συνοδεύονται με την υποχρεωτική καταβολή του αντιτίμου. Ο τρόπος καταβολής θα γίνεται εντός τριών εργάσιμων ημερών από την αποστολή της αίτησης και στο ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων στο κατάστημα ΒΙΟΚΟΣΜΟΣ Βιολογικά – Οικολογικά Προϊόντα (Άκης Γκορόγιας) Ελπίδος 21, Ξάνθη. Ο συμμετέχον αθλητής θα αναγράφει το όνομά του στο σχετικό έντυπο, τον αγώνα στον οποίο θέλει να συμμετέχει π.χ. Όνομα – Μαραθώνιος Αθηνών καθώς και το πακέτο που έχει επιλέξει.

Αιτήσεις μπορείτε να προμηθευτείτε και να τις συμπληρώσετε εγγράφως και από το κατάστημα ΒΙΟΚΟΣΜΟΣ.

Οι συμμετοχές κλείνουν αυστηρά για τον σύλλογό μας στις 20/06/2017. Ενημερώνουμε πως οι θέσεις που έχουν εγκριθεί για τον σύλλογό μας (όπως για όλους τους συλλόγους) είναι περιορισμένες. Ενδέχεται, αν συμπληρωθεί ο αριθμός των αιτήσεων, το σύστημα να κλείσει πολύ νωρίτερα από την ανακοινωμένη καταληκτική ημερομηνία και να μην μπορούμε να δεχτούμε άλλες αιτήσεις. Οι θέσεις που έχουν εγκριθεί για τον σύλλογό μας είναι:

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ : Α.Π.Σ. ΔΡΟΜΕΩΝ ΞΑΝΘΗΣ ¨Xanthi Runners¨

 

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

ΑΓΩΝΑΣ 10 ΧΛΜ

ΑΓΩΝΑΣ 5 ΧΛΜ

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΒΑΔΙΣΜΑ

50

10

5

0

 

Τρέξτε λοιπόν για να προλάβετε να τρέξετε στον Μαραθώνιο και τους αγώνες 5 &10 χλμ, χρησιμοποιώντας τα χρήματα σας για καλό σκοπό.

 

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου, 

 

Ο Πρόεδρος, Ιωάννης Πυργελής.

Ο Γ. Γραμματέας, Σεραφείμ Βασιλειάδης.

Pin It on Pinterest

Share This