Ο Σύλλογός μας, διοργανώνει το Σάββατο στις 29 Απριλίου 2017 διήμερη ομαδική εκδρομή, προκειμένου να συμμετάσχει στον Διεθνή Μαραθώνιο και Ημιμαραθώνιο της Φιλιππούπολης οι οποίοι θα διεξαχθούν την Κυριακή στις 8.00 το πρωί στις 30 Απριλίου. Παράλληλα το Σάββατο 29 Απριλίου διοργανώνεται στις 10 π.μ. αγώνας δρόμου τριών (3) χιλιομέτρων με την ονομασία «Ambelino Kids Run» για παιδιά ηλικίας από 6 μέχρι 13 ετών.

Για περισσότερες πληροφορίες :

http://www.marathonplovdiv.com/en/marathon-plovdiv/0/

https://www.youtube.com/watch?v=aXhk6HRaviY

Διαδρομή αγώνων:

Μαραθώνιος Plovdiv 42K

Δείτε σχετικά: http://www.marathonplovdiv.com/en/42k-marathon-plovdiv/1/1/

Ημιμαραθώνιος Plovdiv 21Κ

Δείτε σχετικά: http://www.marathonplovdiv.com/en/21k-half-marathon/1/2/

Ambelino Kids Run 

Όλα τα παιδιά μεταξύ 6 και 13 ετών που επιθυμούν να συμμετάσχουν στον αγώνα θα πρέπει να εγγραφούν εκ των προτέρων και όχι αργότερα από τις 20 Απριλίου 2017. Η εγγραφή είναι δωρεάν. Όλοι οι μικροί εγγεγραμμένοι δρομείς θα λάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους στην ημέρα του αγώνα, 29 Απρ, 2017 μεταξύ 08:00 και 09:30 πμ.

Δείτε σχετικά: http://www.marathonplovdiv.com/en/3k-ambelino-kids-run/1/3/

Διαδικασία συμμετοχής – προεγγραφής – τελικής πληρωμής:

Τα μέλη των Xanthi Runners και οι φίλοι (μη μέλη) που θέλουν να συμμετέχουν στους αγώνες καθώς και οι εκδρομείς – συνοδοί, καλούνται, λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος για την συγκεκριμένη εκδρομή, μέχρι την Παρασκευή 24 Μαρτίου να στείλουν e-mail στο xanthirunners@gmail.gr, με τα στοιχεία που απαιτούνται για την εγγραφή τους, με την παρακάτω σειρά και με λατινικούς χαρακτήρες, όπως αναγράφονται στο δελτίο ταυτότητας ή στο διαβατήριο:

Όνομα, Επώνυμο, Αριθμό Ταυτότητας ή Διαβατηρίου (το οποίο θα έχετε μαζί σας στην εκδρομή), Ημερομηνία Γέννησης, Φύλλο, Εθνικότητα, μέγεθος t-shirt, κινητό τηλέφωνο, e-mail.

Το συνολικό πακέτο περιλαμβάνει την τιμή συμμετοχής στους αγώνες, την μεταφορά με λεωφορείο και την διανυκτέρευση.  

 

 

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗΣ*

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

23

12€-15€

ΗΜΙΜΑΡΘΩΝΙΟΣ

13

12€-15€

 

Θα σας παρακαλούσαμε να είστε σίγουροι για την συμμετοχή σας έτσι ώστε να μην δημιουργήσουμε προβλήματα στην εκδρομή και στην διοργάνωση του Αγώνα.

Για την διασφάλιση της συμμετοχής σας θα πρέπει να προκαταβάλλεται μέχρι την Παρασκευή 24 Μαρτίου το ποσό  του κόστους του αγώνα στον υπεύθυνο της εκδρομής τον οποίο θα σας υποδείξουμε με απαντητικό μήνυμα στο e-mail σας αφού λάβουμε προηγουμένως τα στοιχεία συμμετοχής σας.

Το υπόλοιπο ποσό της συμμετοχής στην εκδρομή που θα αφορά την διαμονή και την μεταφορά θα δοθεί έως τις 31 Μαρτίου. Η οριστική τιμή του πακέτου διαμονής και μεταφοράς θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συμμετεχόντων και θα κυμανθεί περίπου στα 50€ και κάτω.

* Ενδεικτικά τα καταλύματα προσφοράς των 12€-15€: http://www.booking.com/hotel/b g / best-υπόλοιπη-επισκεπτών-house.en-gb. html; ενίσχυσης = 357023% 3Blabel% 3Dgog2 35jc-ξενοδοχείο-XX-BG-bestNrestNgue stNhouse-unspec-BG-com-L% 3Aen- O% 3AwindowsS7-Β% 3Achrome-Ν% 3AXX-S% 3Abo-U% 3AXX% 3Bsid% 3Def8 62aa891e3bba7198a54021a66cba5% 3Bdist% 3D0 & group_adults = 2 & sb_ price_type = συνολικές & type = συνολική

Γενικά:
Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με πρακτορείο της πόλη μας στο οποίο θα του προτείνουμε το κατάλυμα διανυκτέρευσης. Τελικό αναλυτικό πρόγραμμα καθώς και ένδειξη τελικού κόστους θα ανακοινωθούν στις προσεχείς μέρες.

Απαραίτητα πρέπει να έχετε μαζί σας ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες (νέου τύπου) ή διαβατήριο.

Εκτός από τις αναλυτικές πληροφορίες που βρίσκονται στο επίσημο site του αγώνα: http://www.marathonplovdiv.com/en/marathon-plovdiv/0/, ο Σύλλογός μας θα μπορεί να απαντάει τυχόν ερωτήσεις σας στο e-mail του συλλόγου xanthirunners@gmail.com . Ταυτόχρονα αν κρίνουμε ότι υπάρχει κάποιο (σημαντικό) νεότερο για τον αγώνα, θα το ανακοινώνουμε στην σελίδα μας στο Facebook.

Καλή  προετοιμασία!

Pin It on Pinterest

Share This