Σήμανση αποστάσεων στον διάδρομο προπόνησης στο Αεροδρόμιο

Στις 12 και 13 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η σήμανση των αποστάσεων στον διάδρομο προπόνησης του Αεροδρομίου.

Μετά από σχεδιασμό και ακριβείς τοπογραφικές μετρήσεις που παρείχε δωρεάν ο τοπογράφος μηχανικός κ. Δημήτριος Εμμανουήλ, έγινε η διόρθωση της χωροθέτησης του διαδρόμου προπόνησης στο Αεροδρόμιο και στη συνέχεια τοποθετήθηκαν πινακίδια για τη σήμανση των αποστάσεων καθώς και ξύλινοι πάσσαλοι για τη σωστή οριοθέτηση του διαδρόμου.

Από την χάραξη προκύπτουν δύο διαδρομές με μήκος 1000 και 1400 μέτρα.

Ο υπάρχον διαμορφωμένος διάδρομος δεν συμπίπτει σε όλο του το μήκος με την νέα οριοθέτηση, ωστόσο, θα γίνει διευθέτηση του χώρου όπου διέρχεται η νέα χάραξη και συγκεκριμένα στις δύο στροφές.

Παρακαλούμε τα μέλη μας που προπονούνται στο Αεροδρόμιο να διαφυλάξουν τη σήμανση αποστάσεων του διαδρόμου.

Ο σύλλογός μας ευχαριστεί θερμά τον τοπογράφο μηχανικό κ. Δημήτριο Εμμανουήλ για τη δωρεάν παροχή των υπηρεσιών του.

Περισσότερα...

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των Xanthi Runners για το 2018

Με πρωτοβουλία του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας, την Τετάρτη 31/1/2018 σε γνωστό Ξενοδοχείο της πόλης, πραγματοποιήθηκε παρουσία πλήθους μελών αλλά και φίλων του Συλλόγου, σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον, η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. 
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γιάννης Πυργελής, αφού ευχαρίστησε τα μέλη του Συλλόγου για την μαζική ανταπόκριση στο κάλεσμα, ευχήθηκε για μια υγιή και πλούσια αγωνιστική χρονιά για το 2018, αλλά και την εκπλήρωση των στόχων του καθενός ξεχωριστά. 
Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο έφορος του Συλλόγου ο Λεωνίδας Ξανθόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε στα πεπραγμένα του 2017, ανέπτυξε τις σκέψεις του για την πορεία του συλλόγου και έθεσε τις απόψεις του που έχουν να κάνουν με την οργάνωση και το μέλλον του Δημοκρίτειου Ημιμαραθωνίου και ζήτησε ενόψει των επικείμενων εκλογών του Μαρτίου για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου την συμβολή αυτών που πραγματικά μπορούν και έχουν την διάθεση να βοηθήσουν το έργο του συλλόγου με νέες ιδέες και πρόσθετους ρόλους.
Αμέσως μετά ακολούθησε η κοπή της πίτας από τον αντιπρόεδρο του συλλόγου Γιάννη Αναστασιάδη. Για την ιστορία το φλουρί του Συλλόγου το έτυχε ο Παναγιώτης Γιόφκος νέο μέλος του συλλόγου κερδίζοντας μια δωροεπιταγή από το γνωστό κατάστημα της πόλης μας "Everest". Η βραδιά έκλεισε με την ευχή και την προσδοκία όλων, το 2018 να φέρει σπουδαία πράγματα για τον σύλλογο. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Ξάνθης και μέλος του συλλόγου, Ιορδάνης Χατζηευφραιμίδης.

Περισσότερα...

Ανθρωπιστική δράση αλληλεγγύης στους πληγέντες του Δήμου Μάνδρας Αττικής

Ο Σύλλογός μας μαζί με την ομάδα μπάσκετ της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ παίρνουμε την πρωτοβουλία και σας καλούμε όλους να σταθούμε αλληλέγγυοι στους δοκιμαζόμενους κατοίκους της Δυτικής Αττικής, θύματα της θεομηνίας που έπληξε τα σπίτια τους και τη ζωή τους.

Με την ευκαιρία του 4ου Δημοκρίτειου Ημιμαραθώνιου Δρόμου Ξάνθης και του αγώνα μπάσκετ της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ με την ομάδα του Γ.Σ. ΕΛΙΜΕΙΑΣ Κοζάνης, θα συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης προκειμένουνα αποσταλούν στους πληγέντες του Δήμου Μάνδρας Αττικής.

 

ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΝΔΡΑΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΔΗ:

  • ΡΥΖΙ, ΖΑΧΑΡΗ, ΑΛΕΥΡΙ, ΓΑΛΑ ΕΒΑΠΟΡΕ
  • ΣΚΟΝΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ
  • ΧΛΩΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ

 

Η συλλογή των ειδών αυτών θα γίνει: :

  • Το ΣΑΒΒΑΤΟ 25/11 στην Κεντρική Πλατεία Ξάνθης, από τις 9:00 έως τις 13:00
  • Την ΚΥΡΙΑΚΗ 26/11 στο Κλειστό Γυμναστήριο «Χριστίνα Χριστοδούλου» στο Εύμοιρο, από τις 15:00 έως τις 19:00.

 

Εκ του ΔΣ

Ο Δήμος Ξάνθης τίμησε την ανιδιοτελή προσφορά συμπατριωτών μας που αποτελούν πρότυπο για κάθε κοινωνία

Στο ισόγειο του Δημαρχείου Ξάνθης την παραμονή των Ελευθερίων της πόλης, πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης οι βραβεύσεις Ξανθιωτών για την προσφορά τους στην πόλη. Αναμεσά τους βραβεύτηκε για την προσφορά του στον αθλητισμό της πόλης μας ο Αθανάσιος Μπαμπάτσος, ο αθλητής πρότυπο στο δρομικό κίνημα και μέντορας πολλών αθλητών της πόλης μας, άνθρωπος σεμνός χαμηλών τόνων ο οποίος αφιέρωσε το βραβείο στους γονείς που προτρέπουν τα παιδιά τους να βρίσκονται στον αθλητισμό.
Θανάση ο σύλλογος μας σου εύχεται να είσαι πάντα γερός και μέχρι τα βαθιά σου γεράματα να συνεχίσεις να ασχολείσαι με την μεγάλη σου αγάπη που ήταν και παραμένει το τρέξιμο.

Εκ του ΔΣ του ΑΠΣ Δρομέων Ξάνθης.

Ομαδική Εγγραφή Μελών στον 6ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

 

Ο Α.Π.Σ. Δρομέων Ξάνθης “Xanthi Runners” θα συμμετάσχει στους αγώνες του 6ου Διεθνή Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης 2017 και τους παράλληλους τον Δρόμους Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. που θα διεξαχθούν το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017 στην Θεσσαλονίκη. Όσοι λοιπόν υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής και καταθέσουν χρήματα μέσω του συλλόγου μας, θα έχουν ειδικές τιμές κατά 8 €, φθηνότερες.

Περισσότερα...