Ομαδική εγγραφή και εκδρομή αυθημερόν για τον 9ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Δρόμο ΔΙΟΝ 2018

Ο Σύλλογός μας, θα πραγματοποιήσει ομαδική εγγραφή για την συμμετοχή των μελών και φίλων του στον 9ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Δρόμο ΔΙΟΝ 2018 ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 από το Σύλλογο Δρομέων Πιερίας. Οι ενδιαφερόμενοι δρομείς που θέλουν να λάβουν μέρος στους αγώνες της παραπάνω διοργάνωσης, καλούνται να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους έως την Δευτέρα στις 26/02/2018. Το κόστος συμμετοχής για την Ομαδική Εγγραφή του Συλλόγου μας, στον Ημιμαραθώνιο είναι 8€ και στον αγώνα των 5χλμ. είναι 5€. Ο μαθητικός αγώνας των 1.000μ είναι δωρεάν.

Περισσότερα...

Ομαδική Εγγραφή Μελών μας στον 13ο ΔΙΕΘΝΗ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Ο Α.Π.Σ. Δρομέων Ξάνθης «Xanthi Runners» θα πραγματοποιήσει ομαδική εγγραφή των μελών του για την συμμετοχή στον 13ο ΔΙΕΘΝΗ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ».   

Για να θεωρείται έγκυρη η συμμετοχή σας πρέπει να έχουν κατατεθεί αυστηρά μέχρι την Δευτέρα 26/02/2018 το κόστος συμμετοχής του αγώνα που είναι:

Περισσότερα...

Η Αγωνιστική δραστηριότητα των Xanthi Runners την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Για άλλη μια φορά ο σύλλογος μας την περασμένη Κυριακή στις 10 Δεκεμβρίου έδωσε και πάλι το δυναμικό παρόν σε τρις (3) μεγάλες διοργανώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Ελληνική Επικράτεια.

Συγκεκριμένα στον Όλυμπο, είχαμε την διοργάνωση του γνωστού αγώνα με την ονομασία “Χειμωνιάτικος Ενιπέας 2017” ο οποίος στα 12 χρόνια διαδοχικής παρουσίας του έχει κερδίσει την αγάπη των φίλων του ορεινού τρεξίματος. Ο αγώνας πραγματοποιείται την δεύτερη Κυριακή του Δεκεμβρίου. Η διαδρομή του αγώνα εκτείνεται σε 23 χιλιόμετρα εκ των οποίων τα 20 σε μονοπάτια, με θετική υψομετρική διαφορά 1750 μέτρα. Στον αγώνα συμμετείχαν και τερμάτισαν 584 αθλητές. Ανάμεσά τους, βρέθηκαν 6 αθλητές του συλλόγου μας ο Στέφανος Χατζηευφραιμίδης, ο Φώτης Μπαλτόγλου, o Ιωάννης Μητσιβέλης, ο Ευστάθιος Ακριτίδης, η Μαρία Μπουγιουκλή και ο Γρηγόρης Λαμπάκης, οι οποίοι μετά από έναν εξαιρετικό αγώνα, τερμάτισαν και κατέλαβαν αξιόλογες θέσεις στην γενική κατάταξη. Για τα αποτελέσματα του αγώνα ανατρέξτε στο link: http://www.myrace.gr/race/1509/results.html

Περισσότερα...

Η Αγωνιστική δραστηριότητα των Xanthi Runners το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Δεκεμβρίου 2017

Στα πλαίσια του 2ου Ultra Trail Pelion 50miles που έλαβε χώρα στο πανέμορφο χωριό της Πορταριάς στο Βόλο, διεξήχθησαν δυο αγώνες. Το Σάββατο 2 Δεκέμβρη 2017 πραγματοποιήθηκε ο κύριος αγώνας 80 χλμ. (50 μιλίων) Ultra Trail Pelion 4.120 D+ με σημείο εκκίνησης και τερματισμού την Πορταριά. Ο περσινός αγώνας, λόγο καιρού, δεν έδωσε στους αθλητές τη δυνατότητα να γνωρίσουν τη μοναδικότητα του τοπίου (βουνό –θάλασσα) την οποία είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι συμμετέχοντες της δεύτερης διοργάνωσης. Ο αγώνας διεξήχθη στα μονοπάτια του δάσους του Πηλίου, στα καλντερίμια των γραφικών χωριών του και στις ήρεμες ακτές του Παγασητικού κόλπου. Στα πλαίσια του αγώνα Ultra Trail Pelion η διοργάνωση την Κυριακή 3 Δεκέμβρη πραγματοποίησε και ένα μικρότερο αγώνα ορεινού τρεξίματος 9,2 χιλιομέτρων με την ονομασία CHS by UTP ο οποίος διεξήχθη στην ευρύτερη περιοχή της Πορταριάς.

Περισσότερα...

Η αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου 11-12 Νοεμβρίου 2017

Πέρασε πλέον στην ιστορία ο 35ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθηνών. Χιλιάδες  αθλητές από κάθε γωνιά της γης, συμμετείχαν στον ομορφότερο παγκοσμίως και παράλληλα επίπονο αγώνα των 42.195 μέτρων. Ο αγώνας όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του Βαλκανιονίκη και μεγάλου αγωνιστή της Ειρήνης, Γρηγόρη Λαμπράκη. Η εκκίνηση δόθηκε στις 9:00 το πρωί της περασμένης Κυριακής από τον Μαραθώνα, αφήνοντας ανάμεικτα συναισθήματα στους συμμετέχοντες. Οι πολύ καλές καιρικές συνθήκες που επικράτησαν κατά την διεξαγωγή του αγώνα, βοήθησαν την προσπάθεια των δρομέων, να απολαύσουν την ομορφιά και την ιδιαιτερότητα της αυθεντικής  διαδρομής και να επιτύχουν μια επίδοση σύμφωνη με τις προσδοκίες και την προετοιμασία τους. Κάποιοι ήταν κοντά στους στόχους τους και κάποιοι άλλοι αρκέστηκαν να χαρούν το ταξίδι τους προς το καλλιμάρμαρο. Το μεγαλύτερο και κυρίαρχο όμως συναίσθημα που νιώθει ο κάθε δρομέας κατά την διάρκεια της συμμετοχής του σ΄ αυτόν τον τόσο σημαντικό σε αξία αγώνα είναι αυτό της χαράς και της περηφάνιας καθώς περνά την γραμμή του τερματισμού.

Περισσότερα...

Συμμετοχή των Xanthi Runners στον Μαραθώνιο της Λιουμπλιάνα

Άλλη μία διεθνής συμμετοχή για τους Xanthi Runners. Την Κυριακή 29/10/2017 στη Λουμπλιάνα αγωνίστηκαν τα μέλη μας Κυριάκος Χαμαλίδης στον μαραθώνιο δρόμο με χρόνο τερματισμού 3:52:42 και οι Τάσος Στάικος με χρόνο 1:46 και Θεόδωρος Βαφειάδης με χρόνο 1:56 στον ημιμαραθώνιο.

Καλή ξεκούραση και καλή επιστροφή!

Εξαιρετική η παρουσία των Xanthi Runners στον Μαραθώνιο της Φρανκφούρτης

Την Κυριακή 29/10/2017 οι δρομείς μας μετά από έναν εξαιρετικό αγώνα στον Μαραθώνιο της Φρανκφούρτης (Mainova Frankfurt Marathon 2017) τερμάτισαν πετυχαίνοντας τις παρακάτω επιδόσεις:

Όνομα

Χρόνος

Bikos Spyridon (GRE)

03:09:38

Bampatsos Athanasios (GRE)

03:19:22

Vasileiadis Serafeim (GRE)

03:36:23

Markidis Pantelis (GRE)

03:48:40

Συγχαρητήρια παιδιά! Kαλή αποκατάσταση και καλή επιστροφή στην πατρίδα!

Εκ του ΔΣ

Για τον αγώνα μπορείτε να ενημερωθείτε από την https://www.frankfurt-marathon.com/

Περισσότερα...

Ένα αξέχαστο σαββατοκύριακο έζησαν οι δρομείς μας τρέχοντας στις δύο μεγαλύτερες διοργανώσεις που διεξήχθησαν στην χώρα μας

Αξέχαστες και μοναδικές στιγμές έζησαν οι αθλητές μας το σαββατοκύριακο που μας πέρασε  τρέχοντας στις δύο μεγαλύτερες δρομικές γιορτές που διεξήχθησαν σε άσφαλτο και σε βουνό στην χώρα μας. Πρόκειται για τον 6ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης και για τους Αγώνες Βουνού Παρθένου Δάσους Παρανεστίου το γνωστό σε όλους μας VFΤ. 

Περισσότερα...

Οι Συμμετοχές των Αθλητών μας στις προσεχές δύο διοργανώσεις βουνού της περιοχής μας

Για άλλη μια φορά ο σύλλογος μας θα δώσει δυναμικό παρών σε δύο (2) μεγάλες διοργανώσεις βουνού που θα πραγματοποιηθούν τις προσεχείς ημέρες στην περιοχή μας. Πρόκειται για το Virgin Forest Trail (το γνωστό VFT, 13-14-15 Οκτωβρίου 2017 στο Παρανέστι Δράμας) και το Rodopi Advendurun 100 miles (το γνωστό σε όλους μας ROUT 20-21 Οκτωβρίου 2017 στο Δασικό Χωριό Ερύμανθου, στη Χαϊντού Ξάνθης). 
Τα μέλη που θα λάβουν συμμετοχή και θα εκπροσωπήσουν τον σύλλογό μας στις παραπάνω διοργανώσεις είναι:

Περισσότερα...

Η Λίστα εκκίνησης των Xanthi Runners στον 6ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

Ο Α.Π.Σ. Δρομέων Ξάνθης “Xanthi Runners” θα συμμετάσχει στον 6ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης 2017 και στον παράλληλο Δρόμο Υγείας των 5.000μ. που θα διεξαχθούν το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017 στην Θεσσαλονίκη, με μια μεγάλη ομάδα 25 δρομέων. Η λίστα με τα μέλη μας που θα λάβουν μέρος είναι:

Περισσότερα...