Εκδήλωση Κοπής Πρωτοχρονιάτικης πίτας των Xanthi Runners για το 2016

Με πρωτοβουλία του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Δρομέων Ξάνθης "Xanthi Runners" την Παρασκευή 29/1/2016 σε γνωστό Ξενοδοχείο της πόλης μας, πραγματοποιήθηκε παρουσία πλήθους μελών αλλά και φίλων του Συλλόγου, σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον, η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γιάννης Πυργελής, αφού ευχαρίστησε τα μέλη του Συλλόγου για την μαζική ανταπόκριση στο κάλεσμα, ευχήθηκε για μια υγιή και πλούσια αγωνιστική χρονιά για το 2016, αλλά και την εκπλήρωση των στόχων του καθενός ξεχωριστά.

Περισσότερα...

Εκδήλωση Κοπής Πρωτοχρονιάτικης πίτας των Xanthi Runners

Αγαπητοί φίλοι και μέλη του συλλόγου,
η Διοίκηση του Α.Π.Σ. ΔΡΟΜΕΩΝ ΞΑΝΘΗΣ «Xanthi Runners» σας εύχεται ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ κ ΥΓΕΙΑ σε εσάς και τις οικογένειές σας και σας προσκαλεί να τιμήσετε με τη παρουσία σας την εορταστική εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 20:00 στην αίθουσα δεξιώσεων του Ξενοδοχείου Νέστος.
Θα ακολουθήσει Γενική Συνέλευση και εγγραφή νέων μελών.

Η παρουσία σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά.

Με τιμή
Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Συνάντηση γνωριμίας και απαρχή συνεργασίας με τον Σύλλόγο Τουρκικής-Ελληνικής-Βουλγαρικής Φιλίας

Συνάντηση γνωριμίας και απαρχή σχέσεων συνεργασίας με τους προσκεκλημένους των Xanthirunners στην Ξάνθη προέδρους της Τουρκίας και Βουλγαρίας του Συλλόγου Τουρκικής-Ελληνικής-Βουλγαρικής Φιλίας, διοργανωτές για δεύτερη συνεχή χρονιά του Διεθνούς Ημιμαραθωνίου "Φιλίας χωρίς σύνορα" που θα διεξαχθεί στις 14 Ιουνίου στην Αδριανούπολη. Η διαδρομή του αγώνα έχει αφετηρία την Αδριανούπολη διαπερνά τα Ελληνοτουρκικά σύνορα προς Ελλάδα και κάνει αναστροφή στο χωριό Καστανιές με επιστροφή και τερματισμό πάλι την Αδριανούπολη. Περισσότερες πληροφορίες προς ενημέρωση, συμμετοχή στον αγώνα και στην διήμερη εκδρομή που διοργανώνει ο σύλλογος των Xanthi Runners κάντε κλικ εδώ.

 

Προκήρυξη Αγώνα Δρόμου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού - Τοπικού Τμήματος Ξάνθης - Γιορτές Παλιάς Ξάνθης 2015

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός-Τοπικό Τμήμα Ξάνθης σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης διοργανώνει την Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2015, Λαϊκό Αγώνα Δρόμου 5.000 μέτρων και Μαθητικό Αγώνα Δρόμου Μαθητών Δημοτικού 1.000 μέτρων με το σύνθημα «Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός–Τοπικό Τμήμα Ξάνθης-Όσο υπάρχουν άνθρωποι-Τρέχουμε μαζί για το Συνάνθρωπο», προκειμένου να συγκεντρωθούν τρόφιμα, φάρμακα, ιματισμός, σχολικά είδη και λοιπά είδη πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση ευάλωτων κοινωνικών ομάδων της πόλης μας και της ευρύτερης Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης.

            Επειδή, στη δύσκολη αυτή συγκυρία και όπου υπάρχει ανάγκη, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός-Τοπικό Τμήμα Ξάνθης βοηθά και συμπαραστέκεται καθημερινά και έμπρακτα στο συνάνθρωπο, καλούμε όλους όσους θέλουν να βοηθήσουν στο έργο μας και μέσω αυτού τους συνανθρώπους μας, να συμμετέχουν στους αγώνες με την προσφορά των παραπάνω ειδών αλλά και για όσους επιθυμούν με την προσφορά οικονομικής ενίσχυσης οποιουδήποτε ποσού.

Η διεξαγωγή των αγώνων θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Ξάνθης «XANTHI RUNNERS».

Περισσότερα...

Πρόσκληση συμμέτοχης μελών σε εθελοντική αιμοδοσία

Στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς του Συλλόγου Δρομέων Ξάνθης "Xanthi Runners", ενημερώνουμε τα μέλη, τις οικογένειές και τους φίλους μας, ότι συνδιοργανώνουμε ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ», εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο 21 Μαρτίου 2015 μέσα στην αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Ξάνθης (κεντρική πλατεία) από τις 09:00 έως τις 15:00. Στην αιμοδοσία θα δηλώσει παρόν το συνεργείο αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Παίδων «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» προκειμένου να «προσφέρουμε» το αίμα μας κυρίως για τα παιδιά με μεσογειακή αναιμία. Η αιμοδοσία αποτελεί πράξη αγάπης και ανθρωπιάς, υψηλό δείγμα ανθρώπινης αλληλεγγύης, αξία ζωής. Σας καλούμε λοιπόν και σας περιμένουμε όλους.

Περισσότερα...